Простіше тільки лежати на дивані: ситна вечеря на швидку руку з макаронів і жмені фаршу

Читать на русском
Автор
3404
Вечеря вийде неймовірно смачною Новина оновлена 27 грудня 2023, 05:01
Вечеря вийде неймовірно смачною. Фото shuba.life

І близькі наїдуться, і ви не втомитеся

Кожен кулінар іноді ставить питання, що приготувати на вечерю. І якщо хочеться урізноманітнити своє "котлетне" меню, пропонуємо приготувати макарони з фаршем та томатами.

Таку смачну та ситну вечерю за рецептом Shuba ви приготуєте без зайвої метушні та мороки. Знадобляться вам лише макарони, фарш та помідори, причому ці овочі можуть бути й свіжі, і консервовані. Гарантуємо — вечерю зметуть просто за кілька хвилин.

Як приготувати макарони з фаршем та томатами

Інгредієнти на 2 порції:

  • макарони — 250 г;
  • м’ясний фарш — 400 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • часник, зубчики — 1 шт.;
  • паста томатна — 1 ч. л.;
  • томати — 2 шт.;
  • вершки 30%, олія, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та часник чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, обсмажуємо на сковороді до напівпрозорості цибулі.
  2. До цибулі та часнику до сковороди додаємо фарш, розминаємо лопаткою, смажимо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.
  3. Миємо, ріжемо помідори, заливаємо їх на кілька хвилин окропом. Потім виймаємо їх із води, чистимо і збиваємо блендером до стану пюре.
  4. Отримане пюре з помідорів разом із томатною пастою додаємо до м’яса і тушкуємо протягом 7-10 хвилин. Після додаємо вершки, спеції та сіль. Тушкуємо 1 хвилину, вимикаємо вогонь і даємо настоятися.

Подавайте макарони з незвичайним салатом за рецептом "Телеграфа". Смачного.