Простіше тільки лежати на дивані: ситна вечеря на швидку руку з макаронів і жмені фаршу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3404
І близькі наїдуться, і ви не втомитеся
Кожен кулінар іноді ставить питання, що приготувати на вечерю. І якщо хочеться урізноманітнити своє "котлетне" меню, пропонуємо приготувати макарони з фаршем та томатами.
Таку смачну та ситну вечерю за рецептом Shuba ви приготуєте без зайвої метушні та мороки. Знадобляться вам лише макарони, фарш та помідори, причому ці овочі можуть бути й свіжі, і консервовані. Гарантуємо — вечерю зметуть просто за кілька хвилин.
Як приготувати макарони з фаршем та томатами
Інгредієнти на 2 порції:
- макарони — 250 г;
- м’ясний фарш — 400 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник, зубчики — 1 шт.;
- паста томатна — 1 ч. л.;
- томати — 2 шт.;
- вершки 30%, олія, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю та часник чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, обсмажуємо на сковороді до напівпрозорості цибулі.
- До цибулі та часнику до сковороди додаємо фарш, розминаємо лопаткою, смажимо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.
- Миємо, ріжемо помідори, заливаємо їх на кілька хвилин окропом. Потім виймаємо їх із води, чистимо і збиваємо блендером до стану пюре.
- Отримане пюре з помідорів разом із томатною пастою додаємо до м’яса і тушкуємо протягом 7-10 хвилин. Після додаємо вершки, спеції та сіль. Тушкуємо 1 хвилину, вимикаємо вогонь і даємо настоятися.
Подавайте макарони з незвичайним салатом за рецептом "Телеграфа". Смачного.