Будуть довго м’якими та соковитими: що додати до котлет замість хліба
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 5429
Допоможе один простий компонент
Ми розповідали, скільки додати цибулі у фарш для котлет, щоб страва була досконалою. Тепер ділимось ще одним цікавим лайфхаком з їх приготування.
В процесі приготування важливо враховувати деталі, тоді страва точно вийде і смачною, і пишною. Про хитрий лайфхак розповіли на pixelinform.
Якщо, готуючи котлети, ви бажаєте зробити їх якомога пишнішими, слід додати у фарш трохи манної крупи. Страва ще й надовго залишиться м’якою та соковитою.
Зазвичай кулінари звикли додавати до фаршу хліб, вважаючи, що саме цей продукт робить масу більш повітряною і м’якою. Але якраз навпаки — це манка допоможе краще втримати всі соки всередині страви. Все завдяки тому, що крупа в процесі готування чудово накопичує в собі вологу.
Манки не потрібно багато. На кожні 100 г фаршу беремо лише одну столову ложку крупи.
Але не треба смажити котлети одразу. Дайте фаршу настоятися 15-20 хвилин, щоб манка встигла розбухнути.
Такі котлети виходять особливо смачними. Також ми розповідали, в чому замочити печінку, щоб було значно смачніше.