Відома ідеальна пропорція: скільки додати цибулі, щоб котлети були досконалими

Читать на русском
Автор
22904
Просте правило замішування фаршу для котлет
Просте правило замішування фаршу для котлет. Фото shutterstock.com

Скільки цибулі йде на кілограм фаршу

Ми розповідали, як приготувати ніжні котлети з курки з грибочками. Тепер ділимось порадами щодо додавання в фарш цибулі.

Саме цей овоч часто додають в котлети, щоб зберегти їх соковитість та підкреслити смак. Яка повинна бути пропорція м’яса до цибулі, розповідаємо разом з Pixelinform.

В котлети майже завжди додаються овочі. І річ тут не в економії — рослинні компоненти додають страві соковитості та м’якості. Найчастіше для цього використовують цибулю. Але дуже важливим є дотримання пропорцій — якщо переборщити з цим компонентом, котлети можуть гірчити, і доїдати їх точно не захочеться.

Яка ідеальна кількість цибулі в котлетах

На один кілограм фаршу достатньо взяти близько 200-300 г цибулі. Перед цим овоч слід обсмажити — так смак буде найкращим.

Коли хочеться, можна додати і сиру цибулю. В такому випадку її кількість можна скоротити до 200 грамів. Сиру цибулю краще натирати на тертці або подрібнювати за допомогою блендера.

Такі котлетки будуть смачними та соковитими. Також ми розповідали, як правильно смажити заморожені котлети, щоб вони не "розлізлись" на сковороді.