Жоден павук не проникне до вашої оселі: що їх відлякує

Читать на русском
Автор
2834
Забудьте про страх перед павуками
Забудьте про страх перед павуками. Фото Freepik

Цей запах миттєво відвадить павукоподібних із вашого затишного гніздечка

Взимку часто можна побачити цих маленьких "відвідувачів" усередині наших осель. Існує простий та ефективний засіб, який допоможе позбутися павуків і запобігти їх повторній появі.

Є цікавий лайфхак з відлякування небажаних гостей, що базується на використанні запаху м’яти. Бажано використовувати олії перцевої м’яти, пише express.

Як відлякати павуків запахом м’яти

Помийте підлогу і потім протріть їх сумішшю води з м’ятною олією. Також можна створити розчин з олії перцевої м’яти, лимонного соку і трохи води в пульверизаторі, а потім розпорошити його в приміщенні. Це не тільки додасть вашому дому приємного аромату без використання хімікатів, а й відлякає павуків.

Також ефективно розпорошити розчин із м’ятою у вентиляційні отвори на вікнах, стінах, а також поблизу вхідних та задніх дверей. Просто розведіть масло перцевої м’яти з водою і розпорошіть розчин на вікна, двері і у всі затишні куточки, де можуть ховатися павуки.

олія м’яти

Вважається, що сильний аромат ефірної олії змусить павуків піти геть. Також можна використовувати інші ефірні олії, такі як лавандова.

Ще один метод полягає в тому, щоб розкласти залишки шкірки цитрусових, включаючи апельсинову, лимонну, лаймову та грейпфрутову. І, звичайно, не забувайте підтримувати чистоту в домі та регулярно прибирати павутину у всіх куточках вашого житла.

Раніше ми писали, як знищити пилових кліщів у матраці. Вам знадобиться лише 3 інгредієнти.