Де краще зберігати смартфон, що не використовується: ви напевно робите неправильно

Читать на русском
Автор
27906
Смартфон при зберіганні не повинен бути розрядженим
Смартфон при зберіганні не повинен бути розрядженим. Фото Freepik/ШІ

Є один дуже важливий нюанс

Існує безліч причин, через які акумулятор мобільного телефону може зіпсуватися, у тому числі його стан може погіршитися через неправильне зберігання пристрою. Якщо вам необхідно тривалий час не використовувати смартфон, але зберегти акумулятор в робочому стані, існує ряд рекомендацій щодо зберігання цього гаджета.

При тривалому зберіганні телефону його акумулятор поступово розряджається, незалежно від того, використовуєте ви смартфон чи ні, пише textmagic. Як виявляється, при вимиканні телефону на тривалий термін акумулятор слід заряджати, це важливий момент. І не повністю, а до певного відсотка.

Як потрібно зберігати телефон

Перед зберіганням рекомендується зарядити акумулятор телефону наполовину. Якщо ви плануєте не користуватися телефоном протягом тривалого часу, найкраще його зарядити до 50%. Крім того, фахівці радять включати телефон кожні пів року та заряджати його до 50%, щоб підтримувати заряд батареї.

Існують і інші важливі правила: необхідно зберігати акумулятори мобільних телефонів у прохолодному та сухому місці, щоб запобігти їх пошкодженню та не мати з ними проблем у майбутньому.

Раніше ми писали, які додатки швидше розряджають смартфон. Саме соціальні мережі та месенджери неабияк виснажують акумулятор.