Ось що потрібно робити раз на тиждень, щоб ваш телефон завжди працював на 100%

Читать на русском
Автор
45080
Вимкнення смартфона — чудова профілактика проти збоїв
Вимкнення смартфона — чудова профілактика проти збоїв. Фото Pixabay

Відпочинок потрібен не лише людям, а й улюбленим гаджетам

Багато наших звичок скорочують термін служби мобільного телефону, включаючи використання яскравих шпалер для екрана. Звичайно, вимкнути смартфон на цілий день – розкіш, доступна не всім. З усім тим, іноді пристрою, як і звичайним людям, слід надавати відпочинок.

Як часто варто вимикати мобільний телефон? Відповіддю на це питання поділилися спеціалісти у виданні makeuseof. Дотримуйтесь простого правила, щоб збільшити термін служби вашого гаджета.

Не варто тримати телефон увімкненим цілодобово, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Це не є грамотною практикою. Більшість із нас вимикають смартфон лише у разі збою. Хоча це не є серйозною помилкою у використанні гаджета, з часом вона може вплинути на термін служби та продуктивності батареї вашого мобільного телефону.

Скільки разів вимикати смартфон

Ви не повинні вимикати телефон щоночі. Один раз на тиждень – оптимальний варіант. Періодичне перезавантаження телефону може сприяти покращенню його продуктивності.

Раніше ми писали, які додатки швидше розряджають смартфон. Саме соціальні мережі та месенджери неабияк виснажують акумулятор.