Ви весь час робили це неправильно: куди не можна класти телефон під час заряджання

Читать на русском
Автор
72498
Де не можна заряджати телефон
Де не можна заряджати телефон. Фото itechua.com

Поклавши телефон під час зарядки в це місце, він може вийти з ладу

Дуже зручно перед сном покласти телефон біля подушки, поставивши на зарядку. Так легше вимкнути будильник зранку і акумулятор матиме 100%. Однак цього робити категорично не можна. А раніше ми вже ділилися, чому не можна розряджати смартфон до нуля.

Мало хто знає, куди краще класти телефон під час зарядки. Такий лайфхак зможе подовжити життя вашому пристрою. Про нього розповіли на apostrophe.

Куди не можна класти телефон під час зарядки

М’які поверхні. Річ у тім, що якщо телефон лежить під час заряджання на ліжку чи подушці, акумулятор сильно навантажується і може перегрітися. Це може спричинити навіть спалах. Також смартфон, що знаходиться в середовищ, де немає повітря, може перестати нормально працювати або повністю вийти з ладу. Також не варто залишати його під’єднаним до живлення на цілу ніч. Це також сприятиме швидкому нагріванню батареї.

Заряджаючи телефон, краще покласти його на тверду поверхню. Це може бути стіл чи тумбочка. Таким чином ваш пристрій не буде перегріватися і прослужить набагато довше.

Раніше "Телеграф" розповідав, що треба робити, що ваш телефон працював швидше. Ми поділилися, яку процедуру треба виконувати щотижня.