Як миттєво зарядити телефон? Дві поради-аксіоми, які ніколи вас не підведуть

Читать на русском
Автор
1757
Коли йдеться про підживлення телефона, прості поради є найдієвішими
Коли йдеться про підживлення телефона, прості поради є найдієвішими. Фото Freepik

Заряджайте смартфон передусім від розетки та рідною зарядкою телефона

Хочете зарядити телефон від незручної зарядки в незручному місці? Запасіться терпінням та майте з собою пакет або звичайний папір.

Але передусім потрібно знати базові лайфхаки, які продовжать життя вашого телефона та збережуть його зарядку. "Телеграф" розповість про правила-аксіоми, які допоможуть зарядити пристрій за короткий проміжок часу.

Дуже важливо звертати увагу, чим саме ви заряджаєте телефон. Заряджайте передусім від розетки та рідною зарядкою телефона. Іноді можна використати павербанк, USB-порт комп'ютера тощо.

Пам’ятайте, що це збереже якісну роботу батареї якомога довше.

Телефон
Рідна зарядка телефона дбає про його "здоров'я"

Якщо ваш єдиний вихід зарядити телефон — це USB-порт, тоді вимкніть процес синхронізації та виберіть функцію "Тільки заряджання".

Телефон, перебуваючи у вимкненому стані, все одно працює. Ваш гаджет продовжує виконувати важливі функції.

Якщо вам потрібно швидко зарядити телефон, увімкніть режим польоту, аби телефон перестав паралельно підтримувати Wi-Fi, Bluetooth, мобільну мережу та GPS.

Можете вимикнути телефон взагалі — так він зарядиться на 25% швидше.

Якщо "ставите на паузу" основні функції, то не забудьте закрити всі програми у фоновому режимі. Телефон вважатиме, що ці застосунки повинні працювати, тому витрачатиме на них свою енергію.

Раніше "Телеграф" писав, чому не можна заряджати смартфон до 100%. Також ми розповідали, як правильно заряджати мобільний телефон.