Смачно, як в дитинстві: мигдально-шоколадна ковбаска
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 23918
Приголомшлива насолода з простих продуктів
Якщо ностальгія замучила і хочеться хоч на мить відчути смак бабусиних ватрушок або шоколадної ковбаски з минулого, цей рецепт ідеально виручить. Така ковбаска сподобається як дітям, так і дорослим, а готується вона простіше нікуди.
Цей смаколик з темного шоколаду та зі шматочками горіхів достойний навіть дорогої кондитерської. А рецептом з нами поділилися на порталі "Прості рецепти".
Як приготувати мигдально-шоколадну ковбаску
Інгредієнти:
- згущене молоко — 100 г;
- мигдаль — 100 г;
- шоколад — 100 г;
- вершкове масло — 40 г.
Спосіб приготування:
- Мигдаль залити окропом на 5 хвилин, вийняти, очистити від шкірки.
- Викласти горіхи на розігріту пательню, злегка підсушити, зняти з вогню, залишити охолонути.
- Шоколад нарізати на невеликі шматочки, висипати у невелику каструльку.
- Додати туди згущене молоко та поставити на невеликий вогонь.
- При постійному помішуванні розплавити шоколад у згущенці.
- Додати вершкове масло, перемішати.
- Додати горіхи, перемішати, дочекатися поки маса стане однорідною та густою.
- Викласти шоколадно-горіхову масу на пергамент, обережно згорнути формуючи ковбаску.
- Покласти у холодильник охолонути.
А якщо ви любите шоколад рекомендуємо приготувати ароматні шоколадні трюфелі за рецептом "Телеграфа". Їх можна зробити з начинкою із горішків, шматочків сухофруктів чи мармеладу.