Додайте до кави секретний інгредієнт – і смак стане вишуканим, як у кав’ярні

Читать на русском
Автор
30884
Така кава виходить особливо ароматною
Така кава виходить особливо ароматною. Фото shuba.life

Від такого напою ви точно будете у захваті

Ми розповідали, як дуже легко зварити ароматний глінтвейн. Взимку, коли ранки темні та холодні, прокидатись особливо важко.

Пропонуємо приготувати особливу каву до сніданку. Цікавим лайфхаком, який допоможе покращити смак улюбленого напою, поділились на порталі "НаПЕНСІЇ". Така кава в джезві буде особливо насиченою та ароматною.

Інгредієнти:

  • Кава
  • Вода
  • Какао-порошок

Спосіб приготування:

  1. На дно джезви викладаємо чайну ложку какао-порошку. Каву мелемо. Найсмачнішою буде кава, яку ви щойно змололи, а не та, яку ви купили уже меленою.
  2. Каву додаємо до какао. Перемішуємо, а тоді наливаємо воду.
  3. Перемішуємо. Ставимо на вогонь і готуємо до кипіння. Кава повинна заваритись, піднятись, але не закипіти.
  4. Даємо напою настоятися 3-4 хвилини, щоб гуща осіла. Після цього можна розливати її та смакувати.

Від додавання какао смак кави стає більш насиченим і вишуканим. Щоб додатково посилити аромат і смак кави, можна додати ще трохи ванільного цукру. Також ми ділились рецептом смачного мандаринового пирога.