Сім’я чекатиме біля духовки, доки приготуються ці соковиті рулетики

Читать на русском
Автор
91606
Ці рулетики вразять будь-кого
Ці рулетики вразять будь-кого. Фото cook-today.com

Без суєти на кухні у вас вийде фантастична страва

А ви вже готували на вечерю фантастичну картоплю із м’ясом? Якщо так, то пропонуємо сьогодні поекспериментувати та приготувати ароматні курячі рулетики.

Така вечеря за рецептом "Мета" вийде неймовірно соковитим та ароматним — не встигнете дістати рулетики з духовки, як на запах прибіжить вся родина. Вони точно стануть вашою улюбленою стравою.

Як приготувати курячі рулетики

Інгредієнти:

  • 2 шт. курячого філе;
  • 120 г сметани;
  • сіль;
  • 1 ч. л. гірчиці;
  • 2 год л суміші трав "Прованські";
  • 2 зубчики часнику;
  • 200 г моцарели.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж на 2 пластини. Кожну половину відбиваємо, посипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 10-15 хвилин.
  2. Для приготування соусу змішуємо сметану, сіль, гірчицю, прованські трави та часник.
  3. Кожну половину курячого філе змащуємо приготованим соусом, посипаємо натертим сиром, викладаємо помідори та скручуємо рулетиком. Краї кожного рулетика скріплюємо за допомогою зубочистки та перекладаємо форму для запікання.
  4. Противень з рулетиками відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 220°С. Через вказаний час дістаємо, посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку знову на 15 хвилин при температурі 180°.

Рекомендуємо подати такі м’ясні рулетики з вишуканим салатом за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається.