Сім’я чекатиме біля духовки, доки приготуються ці соковиті рулетики
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 91606
Без суєти на кухні у вас вийде фантастична страва
А ви вже готували на вечерю фантастичну картоплю із м’ясом? Якщо так, то пропонуємо сьогодні поекспериментувати та приготувати ароматні курячі рулетики.
Така вечеря за рецептом "Мета" вийде неймовірно соковитим та ароматним — не встигнете дістати рулетики з духовки, як на запах прибіжить вся родина. Вони точно стануть вашою улюбленою стравою.
Як приготувати курячі рулетики
Інгредієнти:
- 2 шт. курячого філе;
- 120 г сметани;
- сіль;
- 1 ч. л. гірчиці;
- 2 год л суміші трав "Прованські";
- 2 зубчики часнику;
- 200 г моцарели.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж на 2 пластини. Кожну половину відбиваємо, посипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 10-15 хвилин.
- Для приготування соусу змішуємо сметану, сіль, гірчицю, прованські трави та часник.
- Кожну половину курячого філе змащуємо приготованим соусом, посипаємо натертим сиром, викладаємо помідори та скручуємо рулетиком. Краї кожного рулетика скріплюємо за допомогою зубочистки та перекладаємо форму для запікання.
- Противень з рулетиками відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 220°С. Через вказаний час дістаємо, посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку знову на 15 хвилин при температурі 180°.
Рекомендуємо подати такі м’ясні рулетики з вишуканим салатом за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається.