Ваші колготки стануть набагато міцнішими: ось що потрібно обов’язково зробити з ними після покупки

Читать на русском
Автор
1622
Капронові колготи легко рвуться
Капронові колготи легко рвуться. Фото Pexels

Колготки – важливий елемент стилю та захист від холоду

Практично кожна жінка в гардеробі має хоча б одну пару колготок. Без них не обійтися любителькам суконь, спідниць і не тільки. На жаль, колготки зазвичай виготовляються з дуже тонкого та ніжного матеріалу, що робить їх уразливими до пошкоджень. Іноді досить один раз провести по колготках нігтем, або невдало зачепитися за якийсь предмет, щоб утворилася зачіпка або взагалі порвати їх. Уникнути таких неприємностей допоможе невелика хитрість.

Раніше ми розповідали, як правильно прати колготки, щоб вони служили довше. Тепер розповімо, як зробити їх міцнішими ще до прання.

Своїм б’юті-лайфхаком поділилася TikToker під ніком @wearevintyl. В одному із відеороликів вона розкрила хитрість, пов’язану з колготками.

Блогер пропонує покласти упаковку нових колготок у морозилку на кілька годин, перш ніж надіти їх. За її словами, це зміцнить матеріал. У коментарях до ролика пишуть, що їм справді допоміг цей спосіб зробити капронові колготки міцнішими.

Якщо ви плануєте піти на вечірку або на важливу зустріч, про всяк випадок варто взяти з собою другу пару запасних колготок. Але якщо такої можливості немає, в сумочку потрібно покласти прозорий лак для нігтів. Якщо на колготках утвориться невелика дірка або піде стрілка, покрийте її краї прозорим лаком. Це зупинить подальшу руйнацію матеріалу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вписати кольорові колготки в образ. Завдяки цим порадам ви зможете сміливо додавати яскраві фарби у свій гардероб.