Краще, ніж сухарі: три несподівані способи панірування котлет

Читать на русском
Автор
7162
Скоринка точно буде хрусткою
Скоринка точно буде хрусткою. Фото tsn.ua

Несподівані альтернативи сухарям

Ми розповідали, яка кількість цибулі оптимальна в котлетах. Тепер ділимось порадами, які допоможуть замінити панірувальні сухарі під час смаження цієї страви.

Панірування котлет завжди актуальне — це дуже важливий етап роботи зі стравою. Якщо відмовитись від нього, котлети можуть бути сухими і твердими. Якщо вдома закінчились панірувальні сухарі — не біда. Вдома цілком реально знайти їм альтернативи. Про них розповіли на Pixelinform.

Чипси

Такий варіант корисним можна назвати з великою натяжкою. Однак такі котлети просто вразять вас своєю якістю та смаком. Підійдуть чипси з будь-яким смаком. Їх потрібно подрібнити (можна зробити це просто в пакеті) і обваляти в них котлети.

Манка

Багатьох кулінарів даний варіант не лише не дивує — він навіть встиг вже стати основним. Манна крупа відмінно показує себе в якості панірування. Котлети виходять гарними та дуже приємними на смак.

Кукурудзяне борошно

Цей сорт борошна має хороші смакові якості. Завдяки такому паніруванню колір готових котлет виходить дивовижно золотавим.

Оберіть той варіант, який підходить вам найбільше — і користуйтеся. Також ми розповідали, що додати у цибулю під час смаження, щоб було смачніше.