Шапка більше не зіпсує зачіску: збризкайте її цим засобом

Читать на русском
Автор
16622
Волосся не стирчатиме
Волосся не стирчатиме. Фото Pexels

З цим домашнім спреєм ви забудете, що таке наелектризоване волосся

У холодну пору року не обійтися без шапки, яка захищає голову від замерзання. На жаль, у більшості головних уборів є один великий недолік, через який багато людей відмовляються від їхнього носіння. Після них зачіска виглядає жахливо, тому що волосся електризується.

Раніше ми розповідали, яку зачіску варто вибрати під шапку. Тепер ми розповімо, як за допомогою домашнього засобу подолати статичну електрику у волоссі.

Якщо ви хочете, щоб ваша зачіска виглядала ідеально незалежно від сезону, регулярно застосовуйте кондиціонери, адаптовані до типу волосся. Тонкі і гладкі пасма взимку особливо схильні до впливу статичної електрики.

Цю проблему можна обмежити застосуванням пом’якшувальної косметики, яка зменшить масштаби цього явища і в той же час позитивно вплине на стан вашого волосся.

Якщо ви не хочете зіпсувати зачіску після зняття шапки, ви також можете перед виходом з дому розпорошити саморобний спрей. На приготування у вас піде не більше 2 хвилин і знадобиться всього чотири інгредієнти:

  • дистильована вода;
  • оцет;
  • гліцерин;
  • улюблена ефірна олія.

Приготування:

  1. Підготуйте невеликий пульверизатор і налийте 100 мл дистильованої води.
  2. Додайте 2 чайні ложки оцту, 1 столову ложку гліцерину та кілька крапель ефірної олії.
  3. Перемішайте і розпорошіть на шапку з обох боків.

Ви побачите, що, коли ви знімете головний убір, ваше волосся не буде наелектризовано.

Раніше "Телеграф" розповідав, як часто потрібно прати зимову шапку. Також ми ділилися секретами догляду за головними уборами.