Модна укладка під шапку: що робити з волоссям, щоб не зіпсувати зачіску взимку

Читать на русском
Автор
15249
Прості поради, як уберегти зачіску взимку під шапкою
Прості поради, як уберегти зачіску взимку під шапкою. Фото Freepik

Прості способи укладання волосся на зиму

Взимку ваше волосся особливо вразливе і турботи про нього має бути більше. Крім догляду за волоссям взимку жінки ще й ламають голову, яку зачіску зробити, щоб під головним убором волосся виглядало привабливо. Ми вже розповідали, як у домашніх умовах надати волоссю об’єму, а сьогодні ділимося секретами, яку зачіску зробити під шапку чи інший головний убір.

Як виявилось, є кілька варіантів, як зберегти модну зачіску, пише tsn.ua. Тут допоможуть і цікаві хитрощі, і варіанти зі стрижкою.

Пряме волосся

Зберегти зачіску під головним убором допоможе вирівнювання волосся. Якщо у вас схильне до завитків волосся, то під шапкою воно стане неслухняним. Просто випряміть пасма перед тим, як одягнути головний убір, це допоможе зберегти укладку. Такий варіант ідеально підійде, якщо у вас каре або подовжене каре.

Завите волосся

Дуже модно і стильно виглядатиме завите волосся. Якщо довжина дозволяє, то завиті і розпущені локони кокетливо виглядатимуть з-під шапки, роблячи зачіску більш об’ємною. А коли знімете шапку, то легке розтріпування рукою поверне укладці об’єм на завитому волоссі.

Асиметричні та "рвані" стрижки

Якщо волосся неслухняне, а укладка втрачає вигляд після носіння головного убору — зробіть стрижку з рваними чи асиметричними пасмами. Це врятує ваше волосся взимку і воно буде виглядати привабливо навіть після шапки.

зачіски на зиму
Фото: Pinterest

Коротка стрижка

На зиму взагалі ідеальний варіант зробити коротку стрижку, і тоді ви взагалі забудете про щоденне укладання під шапку. Стильна коротка стрижка навіть після носіння головного убору зберігатиме форму. А для укладки вам знадобиться мінімум часу та засобів.

Низький пучок чи хвіст

Ще один варіант врятувати ситуацію, якщо немає часу на заморочки з укладкою — зробіть низький пучок або просто зберіть волосся у хвіст прямо на потилиці. Також взимку не забувайте про антистатичні засоби для укладання, це допоможе уникнути електризації волосся під головним убором.

косики, укладання волосся
Фото: Pinterest

Кіски

Якщо не хочете коротку стрижку, а довжина дозволяє — заплітайте кіски — одну, дві або інші варіанти з плетінням волосся. Така зачіска чудово збереже форму під головним убором і зробить зачіску модною та жіночною.

Раніше "Телеграф" розповідав про чотири лайфхаків з догляду за зачіскою вдома. Волосся буде як після салону.