Просто поставте туалетний папір в холодильник: лайфхак від експертів

Читать на русском
Автор
15846
Поганий запах зникне з вашого холодильника
Поганий запах зникне з вашого холодильника. Фото www.rbc.ua

Розповідаємо, як позбутися неприємного аромату з холодильника дешево

Напевно, проблема неприємного запаху з холодильника бентежить кожного. Існує безліч способів від нього позбутися, проте не всі вони дієві. Раніше ми вже розповідали, як прибрати сморід зі сміттєвого відра. Тепер поговоримо про холодильник.

Допоможе усунути неприємний аромат допоможе "засіб", який є кожного вдома та не коштує великих коштів. Про це розповіли на apostrophe.

Чому з’являється неприємний запах в холодильнику

Поганий аромат з’являється через неправильне товарне сусідство, несвоєчасне розморожування та миття камери, використання негерметичного посуду для їжі.

Також, в холодильну може бути підвищена вологість, що призводить до появи плісняви.Ці бактерії можуть призвести до псування продуктів, що зберігаються.

Як прибрати неприємний запах з холодильника

Для цього лайфхаку вам знадобиться звичайний туалетний папір. Саме він вбирає зайву вологу, яка й є джерелом неприємного запаху. Треба просто поставити рулон туалетного паперу на полицю холодильника. Він допоможе позбутися від будь-яких зайвих запахів та вбере їх в себе.

Пам’ятайте, що насамперед треба боротися з причиною поганого аромату, а не намагатися видалити наслідок неприємного запаху. А раніше "Телеграф" розповідав, що треба робити, щоб не було затхлого аромату в шафі.