Забудьте про неприємний запах в туалеті: піна для гоління усуне його

Читать на русском
Автор
6547
Неприємний запах в туалеті більше не буде вас турбувати
Неприємний запах в туалеті більше не буде вас турбувати. Фото 24tv.ua

Розповідаємо, як позбутися неприємного запаху в туалеті за допомогою піни для гоління

Ванна кімната — місце для відпочинку в домі. І так не хочеться, щоб його псував неприємний запах. Ми вже розповідали раніше, як позбутися затхлого запаху з постільної білизни. Тепер поговоримо про ванну кімнату.

Цей засіб точно позбавить ас від дискомфорту під час перебування у ванній кімнаті. Про це пише prostoway.

Як прибрати неприємний запах з туалету

Позбутися від смороду допоможе засіб, який, здається, ніяк не стосується прибирання. Це звичайна піна для гоління. Саме вона ідеально впорається з неприємним запахом.

Однак, є важливий момент. Перед застосуванням піни треба ретельно прибрати у приміщенні.

Як треба попередньо прибрати

Ретельно вити всі деталі сантехніки спеціальними засобами. Далі — протерти унітаз. Треба також видалити забруднення на всіх інших поверхнях. Коли порядок наведено, можна розпочинати застосування піни для гоління.

Як застосовувати піну для гоління

Обережно нанесіть піну на чашу унітаза. Обробити треба внутрішню та зовнішню сторони. Зливний бачок зачіпати не треба. Про потребі нанесіть трохи піни на інші поверхні. Далі слід залишити поверхні на 10 хвилин. Після цього треба витерти піну чистою ганчіркою. Тепер неприємних запахів у туалеті не буде.

Раніше "Телеграф" розповідав, що треба робити, щоб рушники після прання залишалися м’якими надовго. Ми поділилися простими лайфхаками.