Заощадите на платіжках за опалення: трюк із вікном, що зберігає тепло в домі (відео)

Читать на русском
Автор
39981
Утеплення вікон важливе в зимову пору року
Утеплення вікон важливе в зимову пору року. Фото Freepik

Ця спритна хитрість помітно підніме температуру в приміщенні

У холодну пору року багато власників замислюються про утеплення свого житла. Один з ефективних способів боротьби з холодом, особливо актуальний для старих будинків, був представлений у популярному лайфхаку блогерки у TikTok.

За порадою користувачки під ніком @somekindofvintage, для утеплення вікон достатньо скористатися пухирчастою плівкою. Процес досить простий і швидкий, а результат може значно покращити теплоізоляцію вікон на зимовий період.

Як утеплити вікна пухирчастою плівкою

Спочатку слід нарізати пухирчасту плівку відповідного розміру для вікна. Потім скло вікна рясно обробити водою з розпилювача. Після цього розмістіть шматки плівки на мокру поверхню, притискаючи її до скла для надійного прилипання.

У відеоролику блогерка рекомендує розміщувати плівку з бульбашками назовні. Цей незвичайний метод створює енергозберігаючий шар, який здатний утримувати тепло в приміщенні, що дозволяє економити на витратах за опалення.

@somekindofvintage Insulating vintage windows. #homehackideas #diyinsulation #vintagewindow #vintagehouse #tudorhouse #100yearoldhouse #victorianhouse ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Раніше ми писали, як почистити батарею, якщо вона не гріє. Після цього радіатор грітиме як слід.