Про подразнення після гоління і не згадаєте: проверніть хитрий трюк із бритвою

Читать на русском
Автор
1344
Захист під час епіляції
Захист під час епіляції. Фото Pexels

Лайфхак зробить б’юті-процедуру м’якшою

Подразнення після гоління — поширена проблема для багатьох. І це не дивно, з огляду на те, наскільки чутливою може бути наша шкіра. Однією з основних причин є тертя, спричинене бритвою. Крім того, гоління може зробити шкіру сухою та схильною до подразнення.

Забути про цю проблему і зробити процедуру епіляції менш травмуючою допоможе вазелін, пише Kobieta.

Як зробити гоління м’якшим

Вазелін — справжній багатофункціональний засіб, який допоможе вирішити безліч проблем. І ось як може допомогти під час епіляції.

Для цього знадобиться сухий та чистий станок. Найкраще використовувати нову битву. Візьміть трохи вазеліну і розітріть його в руках, щоб зігріти. Акуратно нанесіть тонкий шар засобу на голівку бритви. Будьте обережні, розподіляючи його по лезах та напрямних.

Після цього бритву можна використовувати як завжди.

Вазелін створить захисний бар’єр на лезах бритви й це захистить від можливих порізів та травм. Крім того, завдяки використанню цього засобу, шкіра після гоління не буде подразненою. Стверджується, що вазелін утримує вологу у шкірі, запобігаючи її пересиханню.

Раніше "Телеграф" розповідав, як хитрі господарки використовують вазелін на кухні. Ця дешева мазь допомагає впоратися з двома проблемами.