Ви ніколи не підсковзнетесь: просто нанесіть цей засіб на підошву

Читать на русском
Автор
22343
Що робити, щоб взуття не ковзало
Що робити, щоб взуття не ковзало. Фото jrl.ua

Доступний засіб убереже від падінь

Зима не здається і періодично підносить неприємні сюрпризи у вигляді морозів та ожеледиці. У такій ситуації вирішальне значення має відповідне взуття, яке не дозволить ногам замерзнути. Але важливо, щоб підошва ще й не ковзала, оскільки вона може стати причиною серйозної травми та обмеженого пересування взимку.

Ніхто не хоче нашкодити собі, йдучи на роботу чи магазин. Є один доступний продукт, який запобігатиме падінню на слизькій дорозі. Про нього пише shareinfo.

Що нанести на взуття, щоб підошва не ковзала

Якщо ви боїтеся впасти на слизькому тротуарі, то цей метод для вас. Не обов’язково одразу бігти до магазину за новим взуттям – достатньо правильно обробити слизьку підошву.

Відмінним розв'язанням проблеми стане лак для волосся. Цей косметичний засіб є у шафі практично у кожної жінки. Переверніть взуття верх підошвою і рясно збризкайте лаком. Зачекайте, доки покриття висохне. Після цього можна взуватись та виходити на вулицю. Слизька поверхня більше не страшна.

Повторюйте це щоразу перед виходом на вулицю в ожеледицю.

Будьте обережні при використанні лаку для замшевого взуття. Засіб може зіпсувати цей тонкий матеріал.

Раніше "Телеграф" розповідав про найтрендовіші моделі зимового взуття. Серед них можна знайти не лише красиві, а й практичні черевики та чоботи.