Рецепт, що точно здивує гостей: таким салатом ласують у Швеції

Читать на русском
Автор
9089
Ідеальний ситний перекус
Ідеальний ситний перекус. Фото Сегодня

Поєднання смаків незвичне і дуже вдале

Ми ділились рецептом смачного салату "Попелюшка" до святкового столу. Тепер розповідаємо, як приготувати шведський закусочний салат із малосольним оселедцем.

Рецептом поділились на Hyser.com.ua. Готується просто, а поєднання смаків виходить вдале і смачне.

Інгредієнти:

  • Філе оселедця солоного – 200 г
  • Буряк відварений – 1 шт.
  • Картопля відварена – 2 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Кріп свіжий – 1 невеликий пучок
  • Сметана — 60 г
  • Лимонний сік – 1 ст. ложка
  • Мед – 1 ст. ложка

Спосіб приготування:

  1. Чистимо та дрібно нарізаємо цибулю. Огірок нарізаємо невеликими кубиками.
  2. Таким же чином нарізаємо відварену картоплю та готовий буряк. Важливо, щоб овочі були нарізані однаковими шматочками.
  3. Викладаємо нарізані овочі в глибоку миску. Туди ж дрібно нарізаємо кріп. Філе оселедця також нарізаємо кубиками — такого ж розміру, як і овочі.
  4. Для заправки в мисочку кладемо сметану. Вичавлюємо туди сік лимона, додаємо мед і ретельно перемішуємо.
  5. Додаємо приготовлену заправку салат. Все ретельно перемішуємо.

Салат можна подавати одразу — так буде найсмачніше. Також ми ділились рецептом дуже смачної закуски з червоною рибою