Рецепт, що точно здивує гостей: таким салатом ласують у Швеції
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9089
Поєднання смаків незвичне і дуже вдале
Ми ділились рецептом смачного салату "Попелюшка" до святкового столу. Тепер розповідаємо, як приготувати шведський закусочний салат із малосольним оселедцем.
Рецептом поділились на Hyser.com.ua. Готується просто, а поєднання смаків виходить вдале і смачне.
Інгредієнти:
- Філе оселедця солоного – 200 г
- Буряк відварений – 1 шт.
- Картопля відварена – 2 шт.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Кріп свіжий – 1 невеликий пучок
- Сметана — 60 г
- Лимонний сік – 1 ст. ложка
- Мед – 1 ст. ложка
Спосіб приготування:
- Чистимо та дрібно нарізаємо цибулю. Огірок нарізаємо невеликими кубиками.
- Таким же чином нарізаємо відварену картоплю та готовий буряк. Важливо, щоб овочі були нарізані однаковими шматочками.
- Викладаємо нарізані овочі в глибоку миску. Туди ж дрібно нарізаємо кріп. Філе оселедця також нарізаємо кубиками — такого ж розміру, як і овочі.
- Для заправки в мисочку кладемо сметану. Вичавлюємо туди сік лимона, додаємо мед і ретельно перемішуємо.
- Додаємо приготовлену заправку салат. Все ретельно перемішуємо.
Салат можна подавати одразу — так буде найсмачніше. Також ми ділились рецептом дуже смачної закуски з червоною рибою