Ніжний салат "Попелюшка": ситна закуска за дві хвилини, без якої не обійдеться жодне свято
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 156973
![Дешевий та смачний салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/69/b6275e1c-ce047da529f9c491383fb3620c479690.jpg?v=9090_1)
Ця страва може стати як обідом, так і святковою закускою
Ми розповідали, як приготувати цікавий салат "Білий принц". Тепер ділимось рецептом простої та смачної закуски йому в пару.
Салат "Попелюшка" простий і невигадливий. Готується із доступних продуктів за лічені хвилини. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- ковбаса – 150 г
- огірок – 1 шт
- цибуля – 1 шт
- квасоля – 1 б
- майонез – до смаку
Спосіб приготування:
- Свіжий огірок нарізаємо соломкою. Ковбасу зачищаємо від плівки і теж нарізаємо соломкою. Перекладаємо одразу в миску для замішування салату.
- Відкриваємо квасолю, якщо є рідина — зливаємо її. Цибулину чистимо, нарізаємо тоненькими півкільцями. Заливаємо її окропом і залишаємо на кілька хвилин.
- Через 2-3 хвилини зливаємо воду з цибулі. Робиться це для того, щоб прибрати гіркоту і специфічний запах. Додаємо до салату.
- Заправляємо салат майонезом. На цьому етапі куштуємо, щоб визначити, чи не потрібно додати ще солі чи перцю.
Салат виходить смачний, соковитий, ніжний та ситний. А якщо хочете, окрім простих закусок, додати щось вишуканіше, приготуйте цю закуску з креветками.