Ви більше не готуватимете Олів’є та "Шубу": рецепт святкового салату до новорічного столу

Читать на русском
Автор
144080
Салат вийде неймовірно смачним та легким
Салат вийде неймовірно смачним та легким. Фото focus.ua

Ця страва довго не затримається на вашому столі

Навряд чи ми представляємо різдвяний або новорічний стіл без класичного олів’є чи улюбленої "Шуби". А що, якщо урізноманітнити наше святкове меню новим та пікантним салатом?

Тим більше таку страву за рецептом "Фокусу" приготувати неймовірно просто із продуктів з вашого холодильника або найближчого магазину. Приготувавши його раз, ви більше не зможете обійти цей салат. А вдячністю вам стануть пусті тарілки на столі.

Як приготувати салат "Куриця в ананасах"

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;
  • печериці – 300 г;
  • кукурудза консервована – 1 банк;
  • ананас консервований – 1 банк;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • часник сушений – 7 г;
  • сир нежирний – 75 г;
  • йогурт натуральний – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Гриби чистимо, при необхідності розрізаємо та обсмажуємо разом з очищеною цибулею на сковороді з олією. Солимо до свого смаку.
  2. Курячі грудки відварюємо в підсоленій воді, нарізаємо шматочками. Сир нарізаємо маленькими кубиками або трьома на великій тертці. З консервованої кукурудзи зливаємо воду. Ананас ріжемо шматочками.
  3. Для приготування заправки змішуємо часник, йогурт, трохи солимо.
  4. У великій мисці змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо соусом, перемішуємо і подаємо на стіл.

Рекомендуємо також приготувати "Святковий" салат за рецептом "Телеграфа". Ви готуватимете його не лише на свята!