І до Дня святого Миколая, і на Різдво, і до Нового року: цей "Святковий" салат доречний завжди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 17348
![Зі звичайного поєднання продуктів ви приготуєте кулінарний шедевр](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/5a/589589b1-10e00dff63c2990c7717e49af27145a9.jpg?v=9983_1)
Такого салату ви ще не куштували
Найрізноманітніші салати ми готуємо на кухні практично щодня. Вони доречні й на святковому столі, і під час сімейного обіду чи вечері.
Сьогодні ми зі Shuba приготуємо справжній "Святковий" салат. Поєднання копченої курки, улюбленого сиру та ще кількох доступних інгредієнтів зробить цей салат по-справжньому фантастичним. Він буде доречним до любого святкового столу.
Як приготувати салат "Святковий"
Інгредієнти:
- копчена куряча грудка — 450 г;
- томати — 300 г;
- яйце куряче, велике — 5 шт.;
- твердий сир — 200 г;
- майонез 72% — 130 г;
- хліб — 200 г;
- сіль, чорний перець, копчена паприка, сушений часник — до свого смаку;
- олія соняшникова — 1.5 ст. л.;
- мак — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- У сковороду вливаємо олію, додаємо до неї паприку, сушений часник. Все перемішуємо, додаємо нарізаний кубиками хліб та обсмажуємо до золотистості.
- Окремо на сухій сковороді обсмажуємо протягом кількох хвилин сухий мак.
- Яйця відварюємо до готовності протягом 10 хвилин, остудити, очищуємо та нарізаємо кубиками. Курячі грудки, помідори та твердий сир теж нарізаємо кубиками.
- У кулінарне кільце викладаємо м’ясо. Далі викладаємо шар помідорів, на нього сир. Кожен шар змащуємо майонезом, особливо останній.
- Зверху викладаємо сухарики, знімаємо кільце та посипаємо салат маком зверху та з боків.
Рекомендуємо приготувати незвичайний салат із кукурудзою за рецептом "Телеграфа". Він сподобається всім.