І до Дня святого Миколая, і на Різдво, і до Нового року: цей "Святковий" салат доречний завжди

Читать на русском
Автор
17348
Зі звичайного поєднання продуктів ви приготуєте кулінарний шедевр
Зі звичайного поєднання продуктів ви приготуєте кулінарний шедевр. Фото shuba.life

Такого салату ви ще не куштували

Найрізноманітніші салати ми готуємо на кухні практично щодня. Вони доречні й на святковому столі, і під час сімейного обіду чи вечері.

Сьогодні ми зі Shuba приготуємо справжній "Святковий" салат. Поєднання копченої курки, улюбленого сиру та ще кількох доступних інгредієнтів зробить цей салат по-справжньому фантастичним. Він буде доречним до любого святкового столу.

Як приготувати салат "Святковий"

Інгредієнти:

  • копчена куряча грудка — 450 г;
  • томати — 300 г;
  • яйце куряче, велике — 5 шт.;
  • твердий сир — 200 г;
  • майонез 72% — 130 г;
  • хліб — 200 г;
  • сіль, чорний перець, копчена паприка, сушений часник — до свого смаку;
  • олія соняшникова — 1.5 ст. л.;
  • мак — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. У сковороду вливаємо олію, додаємо до неї паприку, сушений часник. Все перемішуємо, додаємо нарізаний кубиками хліб та обсмажуємо до золотистості.
  2. Окремо на сухій сковороді обсмажуємо протягом кількох хвилин сухий мак.
  3. Яйця відварюємо до готовності протягом 10 хвилин, остудити, очищуємо та нарізаємо кубиками. Курячі грудки, помідори та твердий сир теж нарізаємо кубиками.
  4. У кулінарне кільце викладаємо м’ясо. Далі викладаємо шар помідорів, на нього сир. Кожен шар змащуємо майонезом, особливо останній.
  5. Зверху викладаємо сухарики, знімаємо кільце та посипаємо салат маком зверху та з боків.

Рекомендуємо приготувати незвичайний салат із кукурудзою за рецептом "Телеграфа". Він сподобається всім.