Десять хвилин – і ви вже їсте: рецепт лінивого сніданку для тих, хто любить поспати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 65927
Раз-два — і ви вже їсте
Дуже хочеться, щоб сніданок був ситним, смачним, корисним та швидким у приготуванні. Саме з цих причин апетитна яєчня користується популярністю. І якщо здається, що всі рецепти перепробовані, пропонуємо поекспериментувати.
Сьогодні ми разом з Foodoboz приготуємо незвичайний і один із найледачіших сніданків — яєчня з лавашем. Це доступний варіант ситного сніданку. Вам не доведеться довго поратися біля плити: десять хвилин — і ви вже їсте. Все, що вам потрібно зробити — це тільки скласти всі продукти в сковорідку і відправити на плиту.
Як приготувати яєчню в лаваші
Інгредієнти:
- лаваш — 4 шт.
- яйця — 3 шт.
- ковбаса — 100 г
- сир твердий — 120 г
- помідор — 1 — 2 шт.
- масло вершкове — 10 г
- сіль, перець чорний великого помелу — за смаком.
Спосіб приготування:
- У глибоку тарілку розбиваємо яйця, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
- На розігріту сковороду із вершковим маслом виливаємо половину яєчної суміші та викладаємо лаваш. Зверху викладаємо тонко нарізану ковбасу та посипаємо тертим сиром.
- Все накриваємо другим лавашем, викладаємо нарізані кільцями помідори та посипаємо тертим сиром.
- На тертий сир викладаємо третій лаваш, зверху – ковбасу та сир. Цю начинку накриваємо останнім лавашем і виливаємо збиту яєчну суміш, що залишилася.
- Смажимо яєчню на маленькому вогні під кришкою з обох боків до готовності та подаємо до столу.
Можна подавати яєчню з буряковим салатом за рецептом "Телеграфа". Смачного.