Десять хвилин – і ви вже їсте: рецепт лінивого сніданку для тих, хто любить поспати

Читать на русском
Автор
65890
Ідеальна для сніданку страва
Ідеальна для сніданку страва. Фото today.ua

Раз-два — і ви вже їсте

Дуже хочеться, щоб сніданок був ситним, смачним, корисним та швидким у приготуванні. Саме з цих причин апетитна яєчня користується популярністю. І якщо здається, що всі рецепти перепробовані, пропонуємо поекспериментувати.

Сьогодні ми разом з Foodoboz приготуємо незвичайний і один із найледачіших сніданків — яєчня з лавашем. Це доступний варіант ситного сніданку. Вам не доведеться довго поратися біля плити: десять хвилин — і ви вже їсте. Все, що вам потрібно зробити — це тільки скласти всі продукти в сковорідку і відправити на плиту.

Як приготувати яєчню в лаваші

Інгредієнти:

  • лаваш — 4 шт.
  • яйця — 3 шт.
  • ковбаса — 100 г
  • сир твердий — 120 г
  • помідор — 1 — 2 шт.
  • масло вершкове — 10 г
  • сіль, перець чорний великого помелу — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку тарілку розбиваємо яйця, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
  2. На розігріту сковороду із вершковим маслом виливаємо половину яєчної суміші та викладаємо лаваш. Зверху викладаємо тонко нарізану ковбасу та посипаємо тертим сиром.
  3. Все накриваємо другим лавашем, викладаємо нарізані кільцями помідори та посипаємо тертим сиром.
  4. На тертий сир викладаємо третій лаваш, зверху – ковбасу та сир. Цю начинку накриваємо останнім лавашем і виливаємо збиту яєчну суміш, що залишилася.
  5. Смажимо яєчню на маленькому вогні під кришкою з обох боків до готовності та подаємо до столу.

Можна подавати яєчню з буряковим салатом за рецептом "Телеграфа". Смачного.