Щоб на новорічному столі "розцвіла" ковбаса: елементарний лайфхак для прикраси нарізки

Автор
963
Страви на столі повинні бути не лише смачними, а й красивими
Страви на столі повинні бути не лише смачними, а й красивими. Фото 24 канал

Спробуйте прикрасити закуски так

Ми розповідали, як чистити мандарини, щоб вони красиво розгорталися рядочком з дольок. Тепер ділимось цікавим способом оформлення святкової ковбасної нарізки.

Наближаються свята — Різдво, Новий Рік. Тому чимало людей вже планують, що поставити на святковий стіл та як його прикрасити.

Одним з варіантів є цікавий спосіб оформлення м'ясної дошки. Це "прикраса", яку можна з’їсти. Троянда, складена зі скибочок ковбаси — відмінний варіант. Гості будуть виделкою брати собі по шматочку.

Вам знадобиться будь-яка ковбаса, рівно і дуже тонко нарізана. А ще звичайнісінький келих.

Беремо слайс м’ясної закуски та кладемо його на край келиха так, щоб утворився шар, який повністю покриває його. Тоді беремо наступний слайс, і викладаємо його таким же чином, але збоку — так, щоб один шматочок заходив на інший.

Таким чином слід заповнити весь келих. Додавайте все більше і більше, поки весь келих не буде щільно наповнений ковбасою.

Після цього залишилось лише перевернути келих для вина туди, де ви хотіли б бачити мясну трояндочку. Ви можете зробити їх стільки, скільки забажаєте.

Не обов’язково викладати "квітку" на дошку з нарізкою. Ви можете прикрасити нею, наприклад, верх салату, у складі якого є ковбаса чи шинка, з якої ви зробили прикрасу.