Щоб на новорічному столі "розцвіла" ковбаса: елементарний лайфхак для прикраси нарізки
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 963
Спробуйте прикрасити закуски так
Ми розповідали, як чистити мандарини, щоб вони красиво розгорталися рядочком з дольок. Тепер ділимось цікавим способом оформлення святкової ковбасної нарізки.
Наближаються свята — Різдво, Новий Рік. Тому чимало людей вже планують, що поставити на святковий стіл та як його прикрасити.
Одним з варіантів є цікавий спосіб оформлення м'ясної дошки. Це "прикраса", яку можна з’їсти. Троянда, складена зі скибочок ковбаси — відмінний варіант. Гості будуть виделкою брати собі по шматочку.
Вам знадобиться будь-яка ковбаса, рівно і дуже тонко нарізана. А ще звичайнісінький келих.
Беремо слайс м’ясної закуски та кладемо його на край келиха так, щоб утворився шар, який повністю покриває його. Тоді беремо наступний слайс, і викладаємо його таким же чином, але збоку — так, щоб один шматочок заходив на інший.
Таким чином слід заповнити весь келих. Додавайте все більше і більше, поки весь келих не буде щільно наповнений ковбасою.
Після цього залишилось лише перевернути келих для вина туди, де ви хотіли б бачити мясну трояндочку. Ви можете зробити їх стільки, скільки забажаєте.
Не обов’язково викладати "квітку" на дошку з нарізкою. Ви можете прикрасити нею, наприклад, верх салату, у складі якого є ковбаса чи шинка, з якої ви зробили прикрасу.