Такий ви в магазині не купите: ніжний курячий паштет
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 18640
![Паштет виходить смачним та ніжним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/91/801f23a1-148ff4ebaec53da73145953d8a6a491f.jpg?v=2936_1)
Універсальна закуска, яку практично неможливо зіпсувати
Курячий паштет можна використовувати як намазку для бутербродів на сніданок. З нього можна робити чудові закуски і навіть заморожувати, щоб використати, коли на приготування немає часу.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати смачний курячий паштет, який нікого з близьких не залишить байдужим. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні рецепти".
Як приготувати курячий паштет
Інгредієнти:
- куряча грудка — 300 г;
- морква — 1шт;
- цибуля — 1шт.;
- олія для смаження;
- сіль перець
- часник — 3 зубчики;
- куркума, лавровий лист, розмарин
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварити разом із морквою, лавровим листом, сіллю та перцем.
- Цибулю обсмажити з часником та спеціями 2-3 хвилини.
- Перебити все в блендері, поступово додаючи бульйон від варіння, досягти консистенції паштету.
- Перекласти паштет у баночку, охолодити та прибрати в холодильник.
А якщо ви любите смачні намазки, рекомендуємо приготувати її зі скумбрії. За цим рецептом від "Телеграфа" вона вийде не лише смачною та поживною, але ще й економною.