Такий ви в магазині не купите: ніжний курячий паштет

Читать на русском
Автор
18640
Паштет виходить смачним та ніжним
Паштет виходить смачним та ніжним. Фото Facebook

Універсальна закуска, яку практично неможливо зіпсувати

Курячий паштет можна використовувати як намазку для бутербродів на сніданок. З нього можна робити чудові закуски і навіть заморожувати, щоб використати, коли на приготування немає часу.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати смачний курячий паштет, який нікого з близьких не залишить байдужим. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні рецепти".

Як приготувати курячий паштет

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 300 г;
  • морква — 1шт;
  • цибуля — 1шт.;
  • олія для смаження;
  • сіль перець
  • часник — 3 зубчики;
  • куркума, лавровий лист, розмарин

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварити разом із морквою, лавровим листом, сіллю та перцем.
  2. Цибулю обсмажити з часником та спеціями 2-3 хвилини.
  3. Перебити все в блендері, поступово додаючи бульйон від варіння, досягти консистенції паштету.
  4. Перекласти паштет у баночку, охолодити та прибрати в холодильник.

А якщо ви любите смачні намазки, рекомендуємо приготувати її зі скумбрії. За цим рецептом від "Телеграфа" вона вийде не лише смачною та поживною, але ще й економною.