Для цієї намазки гостям навіть хліб не знадобиться: її будуть їсти ложками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 149440
Відмінно і до свята, і кожного дня
Куряча печінка – корисний та смачний продукт, з якого можна приготувати неймовірну кількість страв. Ми подаємо її на стіл як самостійну страву, готуємо незвичайні салати й навіть оладки.
Разом з "УНІАН" пропонуємо приготувати неймовірно ніжний паштет із курячої печінки. Бутерброди з такою намазкою можна подавати й на сніданок, і на перекус, і на обід, і на вечерю вони першими розлетяться з тарілок.
Як приготувати домашній паштет з курячої печінки
Інгредієнти:
- куряча печінка — 700 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- соняшникова олія — 3 ст. л.;
- вершкове масло (82,5%) — 40 г;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку ретельно миємо під проточною водою, видаляємо жовчні протоки та нарізаємо.
- Цибулю та моркву миємо, чистимо та подрібнюємо — можна дрібно нарізати, натерти на тертці або скористатися кухонним комбайном.
- Цибулю обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до прозорості, додаємо моркву і тушкуємо до напівготовності.
- До овочів додаємо печінку. Злегка обсмажуємо всі інгредієнти, потім гасимо до повної готовності під кришкою. Солимо на свій смак.
- Печінку з овочами перекладаємо в миску та охолоджуємо до теплого стану. Перебиваємо все блендером, додаємо трохи вершкового масла і знову все перебиваємо.
- Готовий паштет розкладаємо по ємностях, заливаємо розтопленим вершковим маслом та відправляємо в холодильник для застигання.
Подаємо до столу з чіабатою за рецептом "Телеграфа". Спробуйте це неймовірно смачно.