І на вечерю, і на Новий рік: салат з гірчичною заправкою зметуть зі столу першим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19391
Такий салат з тунцем можна приготувати у будь-яку пору року
Рецептів салатів існує безліч. Однак, лише деякі із них, як, наприклад, "Мімоза", роками зберігаються у кулінарній книжці чи закладках на комп'ютері.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат, який вам точно сподобається. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Кулінарні рецепти".
Як приготувати салат з тунцем і гірчичною заправкою
Інгредієнти:
- салатне листя — 1 невеликий пучок;
- консервований тунець – 1 банка;
- оливки – за смаком;
- перепелині яйця – 8 шт.;
- червоний солодкий перець – 1/2 шт.;
- помідор – 1 шт.;
- червона цибуля – 1/2 шт.
Заправка
- оливкова олія – 3 ст.л
- бальзамічний оцет, лимонний сік – 1 ч. л.
- гірчиця зерниста – 1 ч. л
- часник – 1 зубчик
- сіль і чорний мелений перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Листя салату порвати руками, помідори і перець нарізати скибочками, почищені яйця розрізати навпіл, цибулю тонко нарізати.
- Салат викласти на тарілку, зверху викласти шматочки тунця, помідори, перець, оливки, яйця, цибулю.
- Перед подачею на стіл, змішати всі інгредієнти для заправки та полити салат.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.