Три буряки та три апельсини: салат, від якого неможливо відірватися

Читать на русском
Автор
68001
Найсмачніший салат до поста Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:30
Найсмачніший салат до поста. Фото pinterest.com

Цей салат – пряма дорога на кулінарний Олімп.

Салати — дуже проста в приготуванні страва, яка рятує нас під час сімейних посиденьок та застіль з друзями. І якщо ви куштували вже буряковий салат з горошком, то саме час для нових експериментів.

Сьогодні разом з "УНІАН" ми приготуємо незвичайний салат з буряком та апельсинами. Ця чудова страва ситно нагодує навіть під час посту. Спробуємо?

Як приготувати салат з буряком та апельсинами

Інгредієнти:

  • невеликий буряк — 3 шт.;
  • апельсин — 3 шт.;
  • суміш з руколи, мангольду та салату корн — 27 г.;
  • горіхи кеш'ю — 50 г.;
  • оливкова олія — 2 ст.л.;
  • червоний винний оцет — 1 ст.

Спосіб приготування:

  1. Буряк миємо, варимо до готовності — на це вам знадобиться близько 50 хвилин. Готовий овоч остуджуємо, чистимо, нарізаємо кубиками.
  2. Апельсин чистимо, ділимо на часточки, видаляємо плівку та білі смужки.
  3. Салатне листя ретельно миємо під струменем холодної води та сушимо за допомогою паперових рушників.
  4. Кеш'ю обсмажуємо на сухій сковороді.
  5. Змішуємо салатне листя з горіхами, буряками та часточками апельсина, все ретельно перемішуємо.
  6. Для приготування заправки змішуємо оливкову олію, змішуємо з невеликою кількістю червоного винного оцту.
  7. Салат збризкуємо заправкою, солимо, перчимо на смак і подаємо на стіл.

Рекомендуємо також скуштувати незвичайний салат із пекінської капусти за рецептом "Телеграфа". Це неймовірно смачно!