Чотири продукти, з якими тушкована капуста буде неймовірно смачною: що додати до страви

Читать на русском
Автор
82574
Що додати до капусти, щоб було дуже смачно
Що додати до капусти, щоб було дуже смачно. Фото Файні рецепти

Вони підкреслять смак продуктів та покращать його

Ми розповідали, чому в квашеній капусті з’являється слиз. Ще один варіант приготування, який всі люблять — тушкована капуста. З вдалим рецептом ця страва виявляється неймовірно смачною

Та її можна ще більше покращити — якщо знати, що додати. На Pixelinform розповіли про неочевидні компоненти, які зроблять капусту значно апетитнішою.

Для пісної тушкованої капусти

Це чудовий варіант, якщо ви хочете насолодитися легкою та корисною їжею. Для того, щоб тушкована капуста стала значно цікавішою на смак, до складу овочевої засмажки варто ввести солодкий перець. З приправ можна додати копчену та звичайну паприку — вони посилять аромат.

Для капусти з м’ясом, фаршем чи сосисками

Обов’язково готуйте м’ясну капусту з томатною пастою. Попередньо її обсмажте перед додаванням чи готуйте разом із засмажкою. Також для того, щоб страва стала ще цікавішою, до свіжої капусти можна додати жменю квашеної.

Капуста з грибами чи куркою

Ці варіанти чудово будуть поєднуватися із молочними продуктами. Просто додайте кілька ложок сметани середньої жирності.

Також, якщо ви введете в процесі тушкування трохи вершкового масла, то страва стане в рази виразнішою. Також ми розповідали, у чому обваляти печінку перед смаженням.