Хитрий трюк прокачаних кулінарів: що покласти в цукорницю, щоб комахи забули до неї дорогу

Читать на русском
Автор
2028
Лавровий лист прекрасно справляється з відлякуванням жуків з цукру
Лавровий лист прекрасно справляється з відлякуванням жуків з цукру. Фото freepik. com

Допоможе звичайна спеція з вашої кухні

Ми розповідали, як прискорити достигання хурми. Тепер ділимось порадами щодо зберігання цукру. Зараз багато людей намагаються робити запаси важливих для них продуктів. Разом із трендом на запасання в квартири повертаються й вічні супутники круп — жучки.

Тому пора згадувати, як раніше люди боролись із комахами в продуктах. Для цукру та круп найкраще працює одна проста спеція, яка, швидше за все, і так є на вашій кухні.

Що покласти в цукорницю

Якщо у вас є цукорниця або інше місце зберігання цукру, покладіть просто в продукт кілька лаврових листків. На смак і запах самого цукру це не вплине. А от комахи в такий продукт не сунуться. Лавр чудово справляється з відлякуванням жуків.

А все завдяки його виразному аромату. Тому, щоб не викидати продукти, придбані про запас, краще купіть зайву пачку лаврового листя. Його легко покласти в цукор чи будь-яку крупу і так само легко звідти вийняти.

Також старайтесь купувати якісні і надійно запаковані крупи, борошно та цукор — в герметичній упаковці жукам немає як завестися. Також ми розповідали, як правильно зберігати закрутки в умовах квартири.