Гарячий шоколад вийде краще, ніж у мами: просто додайте один інгредієнт

Читать на русском
Автор
10494
Ця хитрість точно вам знадобиться
Ця хитрість точно вам знадобиться. Фото shuba.life

Довгими зимовими вечорами немає нічого кращого за чашки гарячого шоколаду

Мабуть, навряд чи знайдеться людина, яка відмовиться від філіжанки гарячого шоколаду. Саме насичене поєднання молока, шоколаду та цукру роблять його одним з улюблених багатьма напоїв. Щоправда, приємно холодними зимовими вечорами насолодитися чашкою гарячого шоколаду?

Список інгредієнтів багатьох рецептів цього напою невеликий. Однак є одна добавка, яка зробить улюблений напій ще смачнішим. Саме про це разом із "УНІАН" і розповімо.

Як покращити смак гарячого шоколаду

У це складно повірити, але допоможе нам щіпка солі. Саме цей продукт пом’якшує гіркий смак напою. Вся річ у тому, що для приготування гарячого шоколаду часто використовується темний або гіркий шоколад — саме він надає потрібну шовковисту текстуру напою. Невелика кількість цукру в поєднанні з щіпкою солі лише надасть йому солодкуватий присмак і підкреслить текстуру шоколаду.

Крім того, за допомогою солі можна досягти балансу між гірким та солодким смаком. Крім того, сіль допомагає надати гарячому шоколаду яскравіший смак завдяки своїй здатності посилювати солодкий смак.

До речі, дуже смачним виходить гарячий шоколад із маршмелоу за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і вам сподобається.