Дітки точно зрадіють: як правильно вибрати солодощі до Різдва та Дня святого Миколая

Читать на русском
Автор
6783
Можливо, ви не звертали на це уваги Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:33
Можливо, ви не звертали на це уваги. Фото nyam-nyam-5.com

Ваші подарунки будуть не тільки смачними, а й нешкідливими

Не за горами День святого Миколая та Різдво. Це означає, що багато дорослих буде стурбовано пошуком солодощів у подарунок улюбленим діткам.

При виборі ідеального солодкого подарунка важливо приділяти особливу увагу безпеці та якості. Разом з UAportal поділимося корисними секретами, за допомогою яких ви правильно оберете солодощі у подарунок.

На що звертати увагу при купівлі кондитерських виробів

Один з найважливіших моментів — це свіжість продуктів. Вони повинні бути свіжими та готовими до вживання. Можна купити солодощі поштучно і зібрати їх у подарунковій коробці — таким чином ви зможете самостійно перевірити термін придатності для кожної солодощі.

Також звертайте увагу на інформацію на етикетці — назву компанії, її юридичну адресу, дату і період упаковки. Також перевіряйте склад подарунка, дивіться на інформацію про поживну цінність та всі інгредієнти.

Чого слід уникати при виборі солодощів

Щоб подарунки були нешкідливими, уникайте певних інгредієнтів у солодких подарунках – синтетичних барвників, підсилювачів смаку та аромату, натуральної кави, ароматизаторів, консервантів, гідрогенізованих олій та жирів. Вони можуть негативно позначитися на здоров’ї та самопочутті дитини.

Обов’язково будьте в курсі алергенів дитини — багато дітей мають харчову непереносність деяких компонентів. Тому перевіряйте склад солодощів на наявність цих добавок, щоб уникнути алергічних реакцій.

Обов’язково слідкуйте за зберіганням подарунка. Зокрема, важливу роль тут відіграє температура. Печиво, цукерки, мармелад, шоколад та інші солодощі рекомендується зберігати за температури 15-17 градусів Цельсія.

Раніше "Телеграф" розповідав, що не можна дарувати на День святого Миколая. Ці подарунки можуть завдати нещастя.