Трохи секретного інгредієнта – і звичайна вівсянка перетвориться на фантастику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11371
Цей рецепт змінить ваше уявлення про вівсянку
Ситний, корисний та смачний сніданок — саме про це мріє багато кулінарів. Безумовно, вівсяна каша відповідає всім цим вимогам, але як нагодувати цією стравою приверед?
Такий спосіб є, і про нього розповідає "Главред". Варто лише додати в кашу трохи банана та шоколаду – і такий сніданок не лише збагатить ранок корисними речовинами, а й надасть йому неповторного смаку.
Як приготувати шоколадну вівсянку з какао
Інгредієнти (на 1 велику або 2 маленькі порції):
- 75 г банана;
- 75 г вівсяних пластівців;
- 7 г какао;
- дрібка солі;
- 200 мл молока;
- близько 40 г вареного згущеного молока (карамелі або арахісової пасти);
- 20 г шоколаду;
- 10 г горішків.
Спосіб приготування:
- Стиглий банан розминаємо до стану пюре.
- До банана додаємо вівсянку, какао, сіль, молоко та перемішуємо. За бажанням додаємо будь-який підсолоджувач (цукор, сироп, цукрозамінник, мед) забираємо в холодильник на ніч.
- Вранці зверху на вівсянку додаємо тонкий шар вареного згущеного молока (карамелі або арахісової пасти), все поливаємо розтопленим шоколадом і посипаємо горішками.
- Забираємо в холодильник до застигання шоколаду, після чого подаємо на стіл.
До речі, з вівсянки можна приготувати смачне печиво за рецептом "Телеграфа". Його із задоволенням зметуть за секунди.