Краще шарлотки та тортів: фантастично ароматний пиріг з пізніми яблуками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 23154
Ідеальна осіння випічка до чаю
Ми розповідали, як спекти вдома простий кавовий пиріг. Тепер ділимось рецептом сезонної випічки з яблучною начинкою
Пиріг готується із найдоступніших продуктів, які завжди є під рукою. А його особливість — у солодкій хрумкій скоринці. Рецептом поділились на Hyser.com.
Інгредієнти:
- вершкове масло — 200 г
- цукор — 150 г
- борошно — 160 г
- яйця курячі — 3 шт.
- розпушувач — 2 чайні ложки
- яблука — до смаку
Для начинки:
- кориця мелена — ½ чайної ложки
- цукор — 2 столові ложки
- волоські горіхи — 40 г
- вершкове масло — 15 г
Спосіб приготування:
- Для начинки роз'ємну форму змащуємо олією. На дно можна викласти пергамент. Яблука чистимо, ріжемо. Викладаємо їх на дно та посипаємо корицею. Одразу вмикаємо духовку для розігріву на 180°C.
- М'яке вершкове масло кімнатної температури міксером збиваємо з цукром. Повинна вийти пишна та світла маса. Не перестаючи збивати, по одному вводимо яйця.
- Борошно з розпушувачем просіюємо до масляної суміші. Перемішуємо до однорідної маси та викладаємо на яблука.
- Поверхню розрівнюємо, посипаємо цукром та горіхами. Зверху розподіляємо малесенькі шматочки вершкового масла.
- Випікаємо 35-40 хвилин. Точний час залежить від вашої духовки.
Виходить дуже ароматно та соковито. Також ми ділились рецептом смачних пісних рогаликів.