Неймовірний салат зі звичайної моркви та кількох яєць: самий смачний з усіх рецептів

Читать на русском
Автор
211376
Такий салат можна готувати хоч щодня
Такий салат можна готувати хоч щодня. Фото babusyni-retsepty

Лише десять хвилин — і страва на столі

Морква – корисний, соковитий та смачний овоч. Ми смачно готуємо її по-корейськи, додаємо в десерти, робимо різноманітні намазки, салати та навіть сік.

Сьогодні разом з cook_with_me_at_home приготуємо смачний та корисний морквяний салат. У його складі – найпростіші продукти: твердий сир, яйця, часник та спеції. Робиться він швидко – вам просто потрібно нарізати усі інгредієнти, змішати та подати на стіл. Результат усіх настільки вразить, що з’їдять таку страву за лічені хвилини. Спробуйте раз — і готувати салат з морквою ви чи не кожен день.

Як приготувати салат з моркви

Інгредієнти:

  • морква свіжа – 500-600 г,
  • яйця – 6 шт.,
  • сир твердий – 150 г,
  • сметана (жирна) – 2 ст. л.,
  • часник — 3 зуб.,
  • спеції: сіль, перець – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, чистимо і натираємо на тертці із середніми отворами.
  2. Відварену моркву чистимо, натираємо на середній тертці.
  3. Часник чистимо, пропускаємо через прес і змішуємо зі сметаною та улюбленими спеціями.
  4. Усі підготовлені інгредієнти змішуємо в салатнику та подаємо на стіл.

Дуже смачний салат виходить із печінкою та морквою за рецептом "Телеграфа". Його не соромно навіть на святковий стіл подати.