Смакота зі звичайних буряків і ста грам горошку: цей салат з’їдять за хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 53672

Незвичайна страва із простих продуктів
Буряк – ідеальний осінній овоч для приготування найрізноманітніших страв. Він відмінно поєднується з овочами, зеленню, сиром та оселедцем, саме тому ми додаємо в улюблений борщ і готуємо з буряка закуски та соуси. Особливо на нашій кухні люблять різноманітні салати з буряком — від класичної "Шуби" до незвичайної страви з квасолею.
Сьогодні ж разом з FoodOboz поділимося ще одним незвичайним рецептом бурякового салату — з горошком, плавленим сиром та зеленою цибулею. Варто його приготувати раз — і ця страва завжди буде в холодильнику. Спробуємо?
Як приготувати салат з горошком
Інгредієнти:
- буряк – 2 шт.;
- горошок зелений консервований – 100 г;
- сир плавлений – 1 шт.;
- часник — 2-3 зуб.;
- майонез – 40 г;
- сіль — 1/2 ч. л.;
- перець чорний мелений – 1 дрібка;
- цибуля зелена для подачі – 1-2 пера.
Спосіб приготування:
- Буряк відварюємо або запікаємо, чистимо і натираємо на тертці.
- Очищений часник і плавлений сирок також натираємо на тертці, дрібно ріжемо зелену цибулю.
- У миску викладаємо усі підготовлені інгредієнти. Туди ж додаємо майонез, цибулю, спеції. Все ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.
З буряків також можна приготувати фантастичний салат із сиром за рецептом "Телеграфа". Спробуйте та забудьте про "Шубу" назавжди.