Приголомшливий салат зі звичайного буряка: вся справа в одному інгредієнті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 215815
Салат, який розлетиться зі столу за хвилину
Важко уявити нашу кухню без різноманітних салатів. Ми дуже любимо олів’є та оселедець під "Шубою", салат з крабовими паличками та звичайний вінегрет.
Але сьогодні разом з "1 хвилина" приготуємо зовсім незвичайний салат — з буряка та сиру. Страва готується швидко, з бюджетних продуктів та за лічені хвилини. Однак результат обов’язково вас здивує – салат готуватимете і на сімейний обід, і на святковий стіл.
Як приготувати салат з буряка та сиру
Інгредієнти:
- 1 буряк;
- 2 яйця;
- 1 цибулина;
- 200 г сиру (фета, бринза, адигейська);
- 3 столові ложки рослинної олії;
- сіль, перець до свого смаку;
- зелень (петрушка, кінза або зелена цибуля);
- насіння чіа, льону чи кунжуту.
Спосіб приготування:
- Буряки відварюємо до готовності, чистимо, охолоджуємо і нарізаємо кубиками.
- Яйця варимо круто. Коли вони охолонуть, чистимо та нарізаємо навпіл і кожну половину – ще на 6 частин.
- Улюблений сир нарізаємо не дуже дрібними кубиками.
- Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, зелень дрібно нарізаємо.
- Всі інгредієнти з’єднуємо, солимо, додаємо перець та олію. Туди ж відправляємо насіння чіа, льону чи кунжуту, перемішуємо та подаємо на стіл.
Рекомендуємо також скуштувати незвичайний салат із сирого буряка за рецептом "Телеграфа". Такого ви точно не куштували!