Ці міні-котлетки дуже любить тато: перевірений бабусин рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 26875
Чудова страва для затишного сімейного обіду
Що може бути смачніше улюблених бабусиних котлеток? Це одна з тих страв, що нагадують про дитинство і завжди подобаються всім. Безумовно, кожна сім’я має свій роками перевірений рецепт, який передають з покоління в покоління.
Сьогодні разом із Shuba пропонуємо "осучаснити" улюблений бабусин рецепт котлет та приготувати їх у грибно-вершковому соусі. Вони вийдуть настільки смачними, що викликають захоплення у всіх. Перевіримо?
Як приготувати мінікотлетки в грибно-вершковому соусі
Інгредієнти на 4 порції:
- курячий фарш — 500 г;
- панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
- цибуля — 1 шт.;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- яйця курячі — 1 шт.;
- сіль, перець чорний мелений, приправа до курки — на смак;
- рослинна олія — 40 мл.
Для соусу:
- вершки 20% — 200 мл;
- печериці — 200 г;
- сіль — до свого смаку;
- цибуля — 1 шт.;
- зелень — 10 г.
Спосіб приготування:
- В окремій мисці змішуємо фарш з яйцями, сіллю, приправами, перцем, приправами, панірувальними сухарями та натертою цибулею та часником.
- Отриману масу вимішуємо до однорідного стану і формуємо невеликі котлети. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з олією з обох боків до рум’яності.
- Цибулю нарізаємо півкільцями та обсмажуємо до золотистості на олії. Додаємо до нього нарізані пластинами печериці та помішуючи, смажимо протягом кількох хвилин до випаровування рідини.
- В отриманий соус додаємо вершки, солимо. Коли він закипить, викладаємо котлети. Готуємо протягом кількох хвилин, додаємо подрібнену зелень та подаємо до столу.
Подаємо такі котлетки з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Смачного!