Від таких котлеток неможливо відірватися: вся річ у секретному інгредієнті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 37484
Близькі просто ахнуть від захоплення
Соковиті, ароматні котлети з хрусткою скоринкою — одна з найпопулярніших страв на нашій кухні. Однак що робити, якщо звичні котлети вже набридли? Можна приготувати їх за незвичайним рецептом.
Саме такі дивовижні котлетки пропонує приготувати "Главред". Котлети з курячого філе та грибів — це чудова страва для тих, хто стежить за калорійністю страв і при цьому не хоче відмовляти собі в задоволенні насолоджуватися смачною їжею. Вся справа в тому, що ми їх не смажитимемо, а запечемо в духовці. Спробуємо?
Як приготувати курячі котлети з грибами
Інгредієнти:
- філе куряче — 600 г;
- гриби — 400 г;
- цибуля — 150 г;
- часник — 2 зубчики;
- олія — 10-15 г;
- мускатний горіх;
- коріандр;
- сухий часник;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Гриби миємо, чистимо, відправляємо на суху сковороду і солимо — так вони швидше віддадуть вологу.
- Через кілька хвилин додаємо масло і карамелізуємо протягом 8 хвилин, після чого додаємо часник та цибулю, мускатний горіх, сіль, перець до свого смаку.
- Для приготування фаршу куряче філе пропускаємо через м’ясорубку, додаємо сухий часник, коріандр, сіль та перець.
- В отриманий фарш додаємо обсмажені гриби, ретельно перемішуємо і формуємо котлети. Викладаємо їх на застелений пергаментом лист і відправляємо в духовку на 25 хвилин при 190 градусах.
Раніше "Телеграф" ділився рецептом котлет із перловки та картоплі. Ця ситна страва виручить у разі, якщо вдома не виявилося фаршу.