Кришку унітаза варто закривати під час змиву: врятуєте себе від бактерій і енергії "Ша"

Читать на русском
Автор
20712
Відкрита кришка загрожує бактеріями та поганою енергетикою
Відкрита кришка загрожує бактеріями та поганою енергетикою. Фото Телеграф

Закриваючи кришку унітаза, ви робите собі добре не тільки з гігієнічної точки зору, а й з езотеричної

Ви коли-небудь задумувалися, чому потрібно закривати кришку унітаза після кожного використання? Можливо, ви робите це з привички або заради естетики. Але чи знаєте ви, що ця проста дія може мати великий вплив на ваше здоров'я і фінансове благополуччя і є значно важливішою, ніж може здатися, на перший погляд.

Перш за все, закриваючи кришку унітаза, ви захищаєте себе і своїх близьких від розповсюдження шкідливих бактерій по всьому приміщенню. Справа в тому, що при зливі води в унітазі шкідливі мікроорганізми, які знаходяться всередині, разом з мікроскопічними крапельками розлітаються по туалету. І не тільки по пластику, яким оброблена сантехніка, а й по кімнаті. В результаті зливу утворюється аерозольний шар, висота його — 2-3 метри.

Це означає, що і бактерії, змішуючись з водою, повітрям і частинками пилу, поширюються по приміщенню. Вони осідають на рушниках, косметиці і всіх інших речах, присутніх у вбиральні.

Крім того, згідно з повір'ями, закриваючи кришку унітаза, ви не тільки запобігаєте зараженню бактеріями, а й притягуєте до себе грошовий потік. Так, ви не помилилися. Згідно з думкою езотериків, вода і грошi — це двi енергii, якi притягують одна одну i обмiнюються мiж собою енергетичними хвилями. Для того щоб ця хвиля накрила вас, а не вiдiйшла вiд берега сiм'ї, необхiдно створювати якомога бiльше бар'єрiв мiж водою i грошима. Тобто, якщо у вас є в квартирі "заначка", або гаманець з купюрами десь лежить, то мiж цими мiсцями i водою (ванною, туалетом, кухнею) повинно бути багато дверей i перешкод. Елементарний приклад — купюри лежать у кишені куртки, що висить в коридорі, а в унітазі вода. Закриваючи двері туалету, ви створюєте один бар'єр, а закриваючи кришку — вже два. Такий простий трюк допоможе примножити фінанси в сім’ї.

Також, люди, що живуть по фен-шуй, кажуть, що закривати кришку унітазу — до грошей. Думка з’явилася не просто так — східна філософія говорить, що під обідком і кришкою туалету знаходиться енергія Ша. Вона перешкоджає розкриттю духовного потенціалу і блокує грошовий потік. Залишаючи кришку відкритою, ви дозволяєте всьому цьому негативу зайти в ваш будинок, зруйнувати вашу сім’ю і матеріальне благополуччя.

Нагадаємо, раніше ми розповідали вам про те, як японці ставлять сіль у туалеті, щоб очистити простір від негативної енергії. Крім того, наші предки клали сіль під подушку, щоб покращити своє життя.