Що означає розбите дзеркало і як зменшити негативний вплив

Читать на русском
Автор
4977
Не ігноруйте цей знак, але й не бийтеся з ним
Не ігноруйте цей знак, але й не бийтеся з ним. Фото Телеграф

Розбите дзеркало — це не катастрофа, але й не проста дрібниця

Дзеркало — не просто предмет побуту, але й магічний атрибут, який відбиває наше внутрішнє "я". З давніх часів люди вважали, що дзеркало може забирати нашу енергію, показувати наше майбутнє або навпаки, приховувати наші секрети та накликати проблеми. Тому розбити дзеркало — це не просто нещасний випадок, але й ознака небезпеки, яка чекає на того, хто це зробив.

Що означає розбите дзеркало

За народними прикметами, розбите дзеркало — це знак того, що людина порушила гармонію свого життя і втратила зв'язок зі своїм вищим "я". Також це може означати, що людина стала жертвою чужого негативу або заздрості. Розбите дзеркало може принести різні неприємності: втрату кохання, грошей, здоров'я або навіть життя.

Залежно від того, яке дзеркало розбилося, де це сталося і хто це зробив, можна прогнозувати масштаби наслідків. Наприклад:

• Розбите маленьке дзеркальце з жіночої косметички або дитяче — означає дрібні неприємності (конфлікт на роботі, сварка з сусідом).

• Розкололася дзеркальна поверхня середнього розміру — передвіщає розкол в сім'ї, дружби чи любові або попереджає про яку-небудь неприємну подію.

• Розбилось на шматочки велике дзеркало — загрожує серйозним проблемам (хвороба, загибель родича).

Також значення важливо, де розбилося дзеркало:

• Передпокій — означає невдалі знайомства.

• Спальня — сигнал про неприємності в любовних справах.

• Офіс — проблеми з начальством або колегами по службі.

• Ванна — вказує на можливу хворобу близької людини.

• Машина — попереджає про аварію або поломку.

Якщо вам все ж таки трапилася така неприємність, як розбите дзеркало, не панікуйте. Є деякі способи, які можуть зменшити або навіть нейтралізувати негативний вплив цього знаку. Насамперед не дивіться в розбите дзеркало, приберіть осколки дзеркала якнайшвидше та проведіть обряд очищення. Для цього вам знадобиться свячена вода, ялинова гілка і нова серветка. Збризніть дзеркало свяченою водою хрестоподібно тричі, протріть його серветкою, читаючи молитву "Отче наш" тричі.

Нагадаємо, що дзеркало вимагає чистоти і блиску. Якщо ви хочете помити дзеркало без розводів, то вам не потрібно використовувати спеціальні засоби. Достатньо мати на кухні два простих і дешевих продукти — оцет і картоплю. Оцет має високий вміст кислоти і добре справляється з брудом, а картопля містить крохмаль, який усуває розлучення. Або ж ви можете спробувати натерти дзеркало молоком, що також допоможе зробити його сяючим і чистим