Як птахи впливають на вашу долю: що означає, якщо пернаті селяться біля будинку

Читать на русском
Автор
8376
Важливо ставитися до птахів позитивно
Важливо ставитися до птахів позитивно. Фото Телеграф

Птахи зазвичай не залишаються довго, але їхня присутність може бути свого роду попередженням або настановою для нас

Можливо, ви помітили, що деякі пернаті облаштовують своє житло поруч з вашим будинком: на балконі, під дахом, на деревах або кущах. За народними повір'ями, пташині гнізда біля будинку — це не просто випадковість, а знак долі. Залежно від того, які птахи в'ють гнізда і де саме вони розташовані, можна робити різні висновки про майбутнє та добробут сім'ї. Тож не поспішайте проганяти голубів. Хіба, якщо вони дуже дошкуляють.

Наприклад, якщо ластівки в'ють гніздо над вашим входом або під дахом — це означає, що ваш будинок захищений від лиха і негараздів. Ластівки — символ щастя і достатку, тому їх не можна проганяти або руйнувати їх гнізда. Якщо ластівки залишають своє гніздо і летять геть — це поганий знак, який свідчить про небезпеку або бурю.

Якщо голуби в'ють гніздо на вашому балконі або поблизу вашого вікна — це також хороший знак, який обіцяє мир і злагоду у сім'ї. Голуби — символ любові і вірності, тому їх присутність свідчить про те, що у вашому шлюбі все добре. Якщо ви неодружені — ці птахи можуть означати швидке знайомство з вашим судженим.

Якщо синички або соловейки в'ють гніздо на деревах або кущах поруч з вашим будинком — це також приємний знак, який обертається на вашу користь. Синички — символ радості і оптимізму, тому у вашому житті буде багато приємних подій і нових можливостей. Соловейки — символ таланту і краси, тому це свідчить про те, що ви будете мати успіх у творчості або особистому житті.

Якщо ж ви помітили, що на вашому будинку або поруч з ним в'ють гнізда ворони, галки або стрижі — це не дуже хороший знак, який несе з собою негативні наслідки. Ворони і галки — символ смерті і нещастя, вас чекають хвороби, злидні або інші біди. Стрижі — символ зради і невірності, тож це свідчить про те, що ви можете стати жертвою обману або підступу.

У будь-якому разі, гнати птахів геть немає сенсу. Адже вони лише вісники змін, а не їх причина.

Нагадаємо, що птахи не тільки приносять радість своїм співом та красою, але й допомагають людям у боротьбі з шкідниками, запиленні рослин та очищенні довкілля. Також ми розповідали про унікальний проєкт на Полтавщині, де запустили стрім з лелечого гнізда. Завдяки онлайн-трансляції можна спостерігати за життям лелек у дикій природі та дивитися, як вони вирощують своїх пташенят.