Можна накликати проблеми: 5 речей, які не можна робити перед дзеркалом

Читать на русском
Автор
2879
Дзеркало — це не тільки звичайний предмет побуту, але й магічний атрибут
Дзеркало — це не тільки звичайний предмет побуту, але й магічний атрибут. Фото Телеграф

Якщо ви хочете жити щасливо і гармонійно, то слід дотримуватися певних правил поводження з цим предметом

З давніх-давен люди вважали, що дзеркало відображає не тільки зовнішність, але й душу людини. Тому поводження з дзеркалом вимагає особливої уваги і дотримання певних правил.

Не можна дивитися у дзеркало вночі

Це один з найпоширеніших забобонів, пов'язаних з дзеркалом. Вважається, що вночі дзеркало стає порталом для злих сил і привидів. Якщо ви подивитеся у нього після заходу сонця, то можете побачити не тільки своє відображення, але й щось страшне або неприємне. Також можна нашкодити своєму здоров'ю і психіці, оскільки вночі організм потребує спокою і темряви.

Не можна приймати їжу перед дзеркалом

Це також старовинний забобон, який походить з того, що дзеркало вважалося символом смерті і поглинало життєву енергію людини. Якщо ви їсте перед дзеркалом, то можете втратити апетит, схуднути або захворіти. Також можна привернути до себе недостаток і борги, оскільки дзеркало "з'їдає" вашу їжу і гроші.

Не можна дивитися в розбите дзеркало

Це, мабуть, найвідоміший забобон про дзеркало. Вважається, що якщо ви розбили дзеркало або подивилися в нього після того, як хтось інший його розбив, то можете очікувати семирічного нещастя. Це пояснюється тим, що дзеркало — це ваша друга половина, ваша душа. Якщо воно розбите, то це означає, що ви порушили гармонію і поранили власний духовний світ. Потрібно дочекатися, доки ці рани загояться.

Не можна лаяти себе перед дзеркалом

Це дуже погана звичка, яка може призвести до низької самооцінки, комплексів і депресії. Якщо ви критикуєте себе перед дзеркалом, то ви надсилаєте у всесвіт негативну енергію, яка повертається до вас у вигляді проблем і невдач. Також ви ризикуєте втратити свою красу і привабливість, оскільки дзеркало запам'ятовує ваші слова і впливає на ваш зовнішній вигляд.

Не можна читати перед дзеркалом

Це також не дуже корисна звичка, яка може зашкодити вашому розуму і пам'яті. Якщо ви читаєте перед дзеркалом, то ви розсіюєте свою увагу і не засвоюєте інформацію належним чином. Також ви можете спотворити сенс того, що читаєте, оскільки дзеркало перевертає текст і робить його незрозумілим.

Нагадаємо, що дзеркало вимагає чистоти і блиску. Якщо ви хочете помити дзеркало без розводів, то вам не потрібно використовувати спеціальні засоби. Достатньо мати на кухні два простих і дешевих продукти — оцет і картоплю. Оцет має високий вміст кислоти і добре справляється з брудом, а картопля містить крохмаль, який усуває розлучення.