Здивуйте сім’ю смачною вечерею вже сьогодні: чудовий рецепт із звичайних курячих грудок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 22777
Раз-два — і блюдо на столі
Рано чи пізно у кожного кулінара виникає питання, що приготувати на вечерю. І якщо ви готували вже рибну запіканку з картоплею та сиром, пропонуємо ще один рецепт.
Разом з nat_alka21 приготуємо сьогодні ніжну курячу грудку у вершковому соусі. Ця соковита та ароматна страва з нотками часнику та зелені виходить смачною і готується досить швидко. Такий рецепт стане улюбленим у всіх членів вашої родини. Спробуйте — вам сподобається!
Як приготувати ніжну курячу грудку у вершковому соусі
Інгредієнти:
- 400 г курячого філе;
- 200 мл вершків будь-якої жирності;
- 2 зубчики часнику;
- 1-2 ч. ложки оливкової олії;
- свіжа петрушка;
- сіль перець;
- жменю помідорів чері.
Спосіб приготування:
- Часник дрібно ріжемо та обсмажуємо на 1 ложці оливкової олії протягом 1 хвилини.
- Через зазначений час до часнику додаємо порізану петрушку, вершки, смажимо всі разом ще протягом 1 хвилини.
- Туди ж додаємо трохи обсмажену на грилі або сухій антипригарній сковороді курячу грудку, помідори чері.
- Все солимо, перчимо, закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
Подавайте курячі грудки з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Насолоджуйтесь, смачного.