Здивуйте сім’ю смачною вечерею вже сьогодні: чудовий рецепт із звичайних курячих грудок

Читать на русском
Автор
22799
Курячі грудки у соусі ви приготуєте дуже просто
Курячі грудки у соусі ви приготуєте дуже просто. Фото focus.ua

Раз-два — і блюдо на столі

Рано чи пізно у кожного кулінара виникає питання, що приготувати на вечерю. І якщо ви готували вже рибну запіканку з картоплею та сиром, пропонуємо ще один рецепт.

Разом з nat_alka21 приготуємо сьогодні ніжну курячу грудку у вершковому соусі. Ця соковита та ароматна страва з нотками часнику та зелені виходить смачною і готується досить швидко. Такий рецепт стане улюбленим у всіх членів вашої родини. Спробуйте — вам сподобається!

Як приготувати ніжну курячу грудку у вершковому соусі

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе;
  • 200 мл вершків будь-якої жирності;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1-2 ч. ложки оливкової олії;
  • свіжа петрушка;
  • сіль перець;
  • жменю помідорів чері.

Спосіб приготування:

  1. Часник дрібно ріжемо та обсмажуємо на 1 ложці оливкової олії протягом 1 хвилини.
  2. Через зазначений час до часнику додаємо порізану петрушку, вершки, смажимо всі разом ще протягом 1 хвилини.
  3. Туди ж додаємо трохи обсмажену на грилі або сухій антипригарній сковороді курячу грудку, помідори чері.
  4. Все солимо, перчимо, закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні протягом 15 хвилин.

Подавайте курячі грудки з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Насолоджуйтесь, смачного.