Пара сарделок та шматочок гарбуза: близькі не здогадаються, що ви готуєте солянку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3014
Не тільки смачний, а й корисний супчик
Як відомо, гарбуз – дуже корисний овоч. До того ж це ідеальний "матеріал" для найрізноманітніших страв.
Хто б міг подумати, що з гарбуза можна приготувати навіть солянку. Ця перша страва за рецептом "Важливо знати" додасть вашому організму сил, енергії та корисних речовин. Спробуємо?
Як приготувати гарбузову солянку
Інгредієнти:
- 300 г гарбуза;
- 200 г сардельок;
- 3 картоплини;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 2 ст. л. томатної пасти;
- 2 ст. л. соняшникової олії;
- 2 лаврові листи;
- сіль, перець за смаком;
- оливки за бажанням.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі необхідні інгредієнти. Цибулю та моркву чистимо, дрібно нарізаємо. Також дрібними кубиками нарізаємо очищену картоплю та м’якоть гарбуза.
- У каструлі розігріваємо олію, обсмажуємо до прозорості цибулю. Додаємо до нього моркву та смажимо ще 3-4 хвилини. Туди ж відправляємо гарбуз, картопля та ковбаски та смажимо ще 5 хвилин. Через зазначений час додаємо томатну пасту, ретельно перемішуємо.
- У каструлю заливаємо воду таким чином, щоб вона повністю покрила обсмажені овочі. Додаємо лавровий лист, спеції, доводимо до кипіння і вари на слабкому вогні 25 хвилин. Коли картопля та гарбуз стануть м’якими, подаємо солянку до столу.
До речі, ви можете приготувати і "ліниву" солянку. Спробуйте обидва варіанти та порівняйте!