Якщо залишилося пару мандарин, просто занурте їх у шоколад: незвичайний десерт із трьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 22272
Три інгредієнти, 20 хвилин часу — і смакота на столі
Мандарини — частий "гість" на наших столах у холодну пору року. З них ми готуємо навіть незвичайну випічку.
Сьогодні разом із Shuba ми приготуємо мандарини у шоколаді. На його приготування знадобиться всього три інгредієнти та 20 хвилин часу. В результаті ви отримаєте десерт з чудовим контрастом між соковитим кисло-солодким мандарином, гірким темним шоколадом і волоськими горіхами.
Як приготувати мандарини в шоколаді
Інгредієнти на 3 порції:
- мандарини — 6 шт.;
- шоколад чорний — 200 г;
- волоські горіхи — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Шоколад подрібніть, висипте в миску і розмістіть її над каструлею з окропом таким чином, щоб миска не торкалася води. Періодично помішуйте шоколад дерев’яною лопаткою, доки він не розтане.
- Мандарини помийте, очистьте від шкірки, розділіть на часточки і видаліть білі прожилки.
- Деко застеліть пергаментним папером.
- Кожну часточку мандарину наполовину занурте у шоколад. Розкладіть їх на деко на відстані один від одного. Поки шоколад не охолонув, посипте мандарини подрібненими волоськими горіхами.
- Дайте шоколаду затвердіти та подавайте на стіл.
Раніше ми розповідали, як вибрати найсмачніші мандарини. Ці поради вам точно знадобляться.