Якщо залишилося пару мандарин, просто занурте їх у шоколад: незвичайний десерт із трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
22272
Мандарини у шоколаді — смачний та корисний десерт Новина оновлена 13 грудня 2023, 04:59
Мандарини у шоколаді — смачний та корисний десерт. Фото shuba.life

Три інгредієнти, 20 хвилин часу — і смакота на столі

Мандарини — частий "гість" на наших столах у холодну пору року. З них ми готуємо навіть незвичайну випічку.

Сьогодні разом із Shuba ми приготуємо мандарини у шоколаді. На його приготування знадобиться всього три інгредієнти та 20 хвилин часу. В результаті ви отримаєте десерт з чудовим контрастом між соковитим кисло-солодким мандарином, гірким темним шоколадом і волоськими горіхами.

Як приготувати мандарини в шоколаді

Інгредієнти на 3 порції:

  • мандарини — 6 шт.;
  • шоколад чорний — 200 г;
  • волоські горіхи — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Шоколад подрібніть, висипте в миску і розмістіть її над каструлею з окропом таким чином, щоб миска не торкалася води. Періодично помішуйте шоколад дерев’яною лопаткою, доки він не розтане.
  2. Мандарини помийте, очистьте від шкірки, розділіть на часточки і видаліть білі прожилки.
  3. Деко застеліть пергаментним папером.
  4. Кожну часточку мандарину наполовину занурте у шоколад. Розкладіть їх на деко на відстані один від одного. Поки шоколад не охолонув, посипте мандарини подрібненими волоськими горіхами.
  5. Дайте шоколаду затвердіти та подавайте на стіл.

Раніше ми розповідали, як вибрати найсмачніші мандарини. Ці поради вам точно знадобляться.