Звичайні відбивні заграють новими барвами: весь секрет у клярі

Читать на русском
Автор
70058
Курячі відбивні в цибулевому клярі виходять соковитими та ніжними
Курячі відбивні в цибулевому клярі виходять соковитими та ніжними. Фото youtube.com

Відмінний варіант небанальної страви нашвидкуруч

З курячого філе можна приготувати багато смачних страв. Його запікають у духовці у смачному маринаді, запікають під овочевою "шубкою" або тушкують на сковороді.

Чи не найпопулярнішою стравою з курячого філе є відбивні. Однак, щоб урізноманітнити меню, рекомендуємо приготувати їх у цибуляному клярі за рецептом "Домашні хитрощі".

Як приготувати відбивні у цибуляному клярі

Інгредієнти:

  • філе куряче — 700 г;
  • яйце куряче — 4 шт.;
  • майонез — 3 ст. л.;
  • сметана — 3 ст. л.;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний — за смаком;
  • борошно — 4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізати на шматки та відбити. Посолити, поперчити та відкласти.
  2. Цибулю натерти на середній тертці або подрібнити у блендері.
  3. Додати до цибулі яйця, майонез, сметану, сіль та перець.
  4. Поступово додати борошно, перемішати до однорідного стану.
  5. Шматочки м’яса вмочувати в кляр і обсмажувати з двох боків до готовності.

А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція