Звичайні відбивні заграють новими барвами: весь секрет у клярі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 70058
Відмінний варіант небанальної страви нашвидкуруч
З курячого філе можна приготувати багато смачних страв. Його запікають у духовці у смачному маринаді, запікають під овочевою "шубкою" або тушкують на сковороді.
Чи не найпопулярнішою стравою з курячого філе є відбивні. Однак, щоб урізноманітнити меню, рекомендуємо приготувати їх у цибуляному клярі за рецептом "Домашні хитрощі".
Як приготувати відбивні у цибуляному клярі
Інгредієнти:
- філе куряче — 700 г;
- яйце куряче — 4 шт.;
- майонез — 3 ст. л.;
- сметана — 3 ст. л.;
- сіль за смаком;
- перець чорний — за смаком;
- борошно — 4 ст. л.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізати на шматки та відбити. Посолити, поперчити та відкласти.
- Цибулю натерти на середній тертці або подрібнити у блендері.
- Додати до цибулі яйця, майонез, сметану, сіль та перець.
- Поступово додати борошно, перемішати до однорідного стану.
- Шматочки м’яса вмочувати в кляр і обсмажувати з двох боків до готовності.
А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція