Кабачкова локшина з часником: справжня літня вечеря за 10 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ця локшина вразить навіть найвибагливішого гурмана (зображення створено за допомогою ШІ)](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/16/48dc1aec-7657a967b64e6d366fa549ebe9bc5163.jpg?v=8410_1)
Якщо ви на дієті — спробуйте приготувати кабачкову локшину.
Літо щедро дарує нам свої щедрі дари — соковиті кабачки, які стають основою для безлічі смачних та корисних страв. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати кабачкову локшину з часником та травами, яка стане чудовим гарніром або самостійною стравою. Також, пропонуємо рецепт смачної вечері з кабачка.
Ця страва проста у приготуванні, не потребує багато часу та інгредієнтів, але при цьому неймовірно смачна та ароматна.
Інгредієнти:
- 2 кабачки
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1/2 ч. л. орегано
- 1/4 ч. л. базиліку
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
- Кабачки помийте та наріжте тонкими довгими смужками за допомогою овочечистки або гострого ножа.
- У сковороді розігрійте оливкову олію.
- Додайте подрібнений часник і обсмажте його протягом 30 секунд.
- Додайте кабачкову локшину, орегано, базилік, сіль та перець.
- Перемішайте і обсмажте протягом 5-7 хвилин, доки локшина не стане м'якою.
- Зніміть з вогню та подавайте до столу.
Раніше ми ділились рецептом полуничного желе. Також, ми писали, як приготувати полуничні кульки.